Στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.kriti24.gr αναφέρεται η συμμετοχή μας στην FOOD EXPO 2017

Στην έκθεση FOOD EXPO το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της Οικογένειας Λαμπάκη

Στον εκθεσιακό χώρο της METROPOLITAN EXPO ATHENS από τις 18 μέχρι και τις 20 Μαρτίου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν  τη νέα σειρά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων Ζύμης σε νέες πρωτοποριακές και ευέλικτες συσκευασίες για ράφι.

Και φυσικά να γνωρίσουν αλλά και να δοκιμάσουν και τα υπόλοιπα παραδοσιακά προϊόντα με την μοναδική νοστιμιά και ποιότητα που εγγυάται η Οικογένεια Λαμπάκη.

Το περίπτερο της οικογένειας Λαμπάκη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης.

 

Info:

Με 1.200 εκθέτες και 45.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, η FOOD EXPO 2017 αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στα ελληνικά χρονικά, αλλά και μία από τις κορυφαίες διεθνείς περιφερειακές εκθέσεις του είδους της σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ετών από την παρθενική της διοργάνωση, η FOOD EXPO κατόρθωσε να αυξήσει τον αριθμό των εκθετών της σε ποσοστό πάνω από 400%. Για πρώτη φορά μάλιστα, μία έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα θα φιλοξενήσει 156 εκθέτες από 24 χώρες και 650 σημαντικούς hosted buyers από 68 κράτη! Συνολικά περισσότεροι από 2.500 διεθνείς αγοραστές και 60.000 επαγγελματίες από την Ελλάδα αναμένεται να επισκεφθούν τη φετινή FOOD EXPO.

περισσότερα


PantDro

Comments are closed.