Μυζηθρένια Φούρνου
Ανάμεικτα
δακτυλάκια
λυχναράκια
σφακιανές πίτες
κρεατοτουρτα χανιωτικη

Εταιρία

Σας καλωσορίζουμε στο Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη.

Το Κρητικό Εργαστήρι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Παράγουμε, εμπορευόμαστε και διανέμουμε προϊόντα ζύμης και συναφή εδέσματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες του εξωτερικού. Χρησιμοποιώντας ντόπια εξαιρετικά αγνά υλικά, παράγουμε με αγάπη και μεράκι παραδοσιακά χειροποίητα καλιτσούνια, χωριάτικες πίτες και πολλά άλλα συναφή σπιτικά εδέσματα.

To Κρητικό Εργαστήρι ιδρύθηκε το 2002, θέτοντας υψηλούς στόχους σε ότι αφορά την πρωτοπορία και την υψηλή ποιότητα. Σε όλη την επιτυχημένη πορεία, η Οικογένεια Λαμπάκη επενδύει διαρκώς στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα: την επιλογή πρώτων υλών αρίστης ποιότητας καθώς και την υψηλή κατάρτιση του προσωπικού της. Η εταιρεία μας έχει επιλέξει ως μέσο για τη διαρκή ανάπτυξη της, μια σαφώς καθορισμένη πολιτική όσο αφορά την ασφάλεια των προϊόντων της και στοχεύει στην συνεχή ανανέωση και βελτιστοποίηση τους, σύμφωνα με τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
10 – 12 Νοεμβρίου: MEAT – DAIRY – FROZEN FOOD 2018
14 & 15 Νοεμβρίου: NATURAL PRODUCTS SCANDINAVIA

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Το Κρητικό Εργαστήρι διαθέτει ειδικές προσφορές στα προϊόντα του για συλλόγους Κρητών αλλά και για καταστήματα λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.

Στόχος μας είναι η διατήρηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών Κρητικών συνταγών, οι οποίες βασίζονται στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, στα ποιοτικά ντόπια τυροκομικά προϊόντα καθώς και στα φρέσκα χορταρικά της Κρητικής γης.

Chania-2010-03-08-83-Panorama-L

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

25ης Μαρτίου, Αγροκήπιο
Χανιά, Τ.Κ.: 73100
Τ.: (+30) 28210-57155
F: (+30) 28210-57172
E: info [at] ergastiri [dot] gr

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!

Στο Μάλμο της Σουηδίας και στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα το Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη.

Με το σλόγκαν: «Ακούμε τις επιθυμίες σας» θα παρουσιάσει νέα προιόντα με άλευρα ολικής άλεσης σίτου, βρώμης και Ζέας και υψηλής ποιότητας, αγνές πρώτες ύλες.

Από τις 10 εως 12 Νοεμβρίου στην διεθνή τριπλή έκθεση «MEAT – DAIRY – FROZEN FOOD 2018» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο METROPOLITAN EXPO και αμέσως μετά, στην «NATURAL PRODUCTS SCANDINAVIA» η οποία θα λάβει χώρα στο Μάλμο της Σουηδίας στις 14 και 15 Νοεμβρίου.

Το Κρητικό Εργαστήρι θα το συναντήσετε στα ομαδικά περίπτερα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης.