Μυζηθρένια Φούρνου
Ανάμεικτα
δακτυλάκια
λυχναράκια
σφακιανές πίτες
κρεατοτουρτα χανιωτικη

Κατάλογος Προϊόντων

Καλιτσούνια Τηγανιού

Ανάμικτα

Ανάμεικτα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Σπανάκι, Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μυζηθρένια

12642953_1675442092712229_7281454024219393681_n
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Φρέσκο Δυόσμο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Αυγό, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Κρεμμυδένια

κρεμμυδενια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Κρεμμύδι, Άγριο Μάραθο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά, Αλάτι, Πιπέρι
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Χορτάρινα

ΧΟΡΤΆΡΙΝΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Σπάνακι, Κρεμμύδι, Άγριο Μάραθο, Μυρωδικά, Αλεύρι, Ελαιόλαδο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μελιού (Μυζηθρένια Δακτυλάκια)

δακτυλάκια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά, Αυγό, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Κανονικό(περίπου 220τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Καλιτσούνια Φούρνου

Ανάμικτα

Χορτάρινα Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Σπανάκι, Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 180τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 110τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Λαμπριάτικα με Τυρομάλαμα

Μυζηθρένια Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Τυρομάλαμα (Μαλάκα), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Αλεύρι, Αυγό, Ελαιόλαδο, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 180τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 110τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Μυζηθρένια

Μυζηθρένια Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Φρέσκο Δυόσμο, Αυγό, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΕΘΗ Μίνι(περίπου 180τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 110τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Χανιώτικες Γεύσεις

Κρεμμυδόπιτα

μαραθοπιτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Αλάτι, Κρεμμύδι, Άνηθο, Δυόσμο, Πιπέρι, Νερό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 τεμάχια ή πεντάδες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήσιμο σε σάτσι (πλατό) ή τηγάνι με ελάχιστο έως καθόλου λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Χανιώτικη Κρεατότουρτα

κρεατοτουρτα χανιωτικη
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Αρνί (βρασμένο – ξεκοκαλισμένο), μυζήθρα, ανθότυρο, τυρομάλαμα, δυόσμο, γιαούρτι, ελαιόλαδο, αυγό, σησάμι, φρέσκια μαγιά, προζύμι, αλάτι, πιπέρι.
ΜΕΓΕΘΗ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ατομική μισοφέγγαρη (150γρ.): 30τμχ., μικρή (400γρ.): 10τμχ., μεγάλη (800γρ.): 6τμχ.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 30 – 40 λεπτά.

Μαραθόπιτα

μαραθοπιτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Άγρια μάραθα, Σπανάκι, Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά, Αλάτι, Πιπέρι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 τεμάχια ή πεντάδες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήσιμο σε σάτσι (πλατό) ή τηγάνι με ελάχιστο έως καθόλου λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Χανιώτικο Μπουρέκι

Χανιώτικο Μπουρέκι
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Πράσινο κολοκύθι, Πατάτα, Μυζήθρα, Στάκα, Ελαίολαδο, Αλεύρι, Δυόσμος, Αλάτι, Πιπέρι.
ΜΕΓΕΘΗ Πύλινο, Ταψί.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνετε στους 170 – 180 βαθμούς για περίπου 50 – 60 λεπτά.

Γεύσεις Ελλάδας

Παστίτσιο

παστίτσιο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μακαρόνια, Κιμάς, Μπεσαμέλ, Για την Μπεσαμέλ: Γάλα, Αυγά, Μαργαρίνη, Τυρί Gouda, Αλάτι, Πιπέρι.
ΜΕΓΕΘΗ Πύλινο, Ταψί.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνετε στους 170 – 180 βαθμούς για περίπου 30 – 40 λεπτά.

Μουσακάς

pos-na-ftiaksete-ton-teleio-mousaka
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μελιτζάνες, Πατάτες, Κιμάς, Για την Μπεσαμέλ: Γάλα, Αυγά, Βιτάμ, Τυρί Gouda, Αλάτι, Πιπέρι.
ΜΕΓΕΘΗ Πύλινο, Ταψί.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνετε στους 170 – 180 βαθμούς για περίπου 30 – 40 λεπτά.

Πίτσες και Κρέπες

Πίτσα Γίγας

ΠΙΤΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΕΙΔΗ Ζαμπόν – Τυρί, Σπέσιαλ, Μοτσαρέλα (Χωρίς Αλλαντικά), Μαργαρίτα.
ΜΕΓΕΘΟΣ 30×40 εκατοστά.

Πίτσα Μεσαία

ΠΙΤΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΕΙΔΗ Σπέσιαλ, Μανιταριών, Μαργαρίτα.
ΜΕΓΕΘΟΣ Ταψάκι 27 εκατοστά.

Πίτσα Ατομική

ΠΙΤΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΕΙΔΗ Σπέσιαλ, Μοτσαρέλα (Χωρίς Αλλαντικά).
ΜΕΓΕΘΟΣ Ατομικό.

Κρέπες

κρέπες
ΕΙΔΗ
  • Με Ζαμπόν: Ζαμπόν, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Γαλοπούλα: Γαλοπούλα, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Μανιτάρια: Σωταρισμένα Μανιτάρια, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Κιμά: Φρέσκος Κιμάς, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Σπανάκι: Σωταρισμένο Σπανάκι, Μπέικον, Τυρί, Μπεσαμέλ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100 τεμάχια.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Αφού τις πανάρουμε, περνώντας τις από αυγό και στη συνέχεια από τρίμμα φρυγανιάς (γαλέτα), τις τηγανίζουμε έως ότου ροδίσουν με ελαιόλαδο ή εναλλακτικά τις φουρνίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 15 λεπτά. Πριν τις φουρνίσουμε μπορούμε να τις περιχύσουμε με κρέμα γάλακτος.

Ορεκτικά

Κολοκυθοκεφτέδες

Keftedes
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Πράσινο κολοκύθι, Πουρές Πατάτας, Κρεμμύδι, Αλεύρι, Τυρί, Ελαιόλαδο, Δύοσμος, Αλάτι, Πιπέρι.
Συσκευασία 3 κιλά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μανιταροπιτάκια

Καταγραφή
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Σοταρισμένα μανιτάρια, σάλτσα ντομάτας, πιπεριά.

Κολοκυθοτυροπιτάκια

Καταγραφή2
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ψιλοκομμένο κολοκύθι, σκόρδο, φέτα, φρέσκα μυρωδικά.

Τυροκροκέτες

Keftedes
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Τυρί Gouda, Τυρί Φέτα, Μυζήθρα, Πουρές Πατάτας, Άμυλο Αραβοσίτου, Αυγό, Σιμιγδάλι, Μαγιά, Αλάτι, Πιπέρι.
Συσκευασία 3 κιλά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Ατομικά Είδη

Κοτόπιτα

NUGRQOULMS
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Φιλέτο κοτόπουλο, μπέικον, μυζήθρα, ανθότυρο, gouda, edam, πιπεριά κόκκινη και πράσινη.
ΜΕΓΕΘΟΣ 150 γραμμάρια.

Παραδοσιακή Τυρόπιτα

turopita-
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Τυρί φέτα, ανθότυρο, μυζήθρα, λιαστή ντομάτα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 150 γραμμάρια
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο φούρνο: Αλείφουμε με αυγό (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Γλυκές Χειροποίητες Απολαύσεις

Λυχναράκια (Γλυκά Καλιτσούνια)

λυχναράκια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ανθότυρο, Κρέμα Γάλακτος, Ζάχαρη, Αλεύρι, Γιαούρτι, Μπέικιν, Αλάτι, Βούτηρο, Αυγό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 85τμχ. περίπου (5 κιλών)
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο φούρνο: Αλείφουμε με αυγό (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Σφακιανές Πίτες

σφακιανές πίτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μυζήθρα, Ανθότυρο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κιβώτιο 40τμχ. ή 8 πεντάδες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήσιμο σε σάτσι (πλατό) ή τηγάνι με ελάχιστο έως καθόλου λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Μπουγάτσα Χανίων (Με Μυζήθρα)

product01
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Φύλλο κρούστας, Μυζήθρα, Γάλα, Ζάχαρη, Ελαιόλαδο.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνουμε στους 160 – 170 για περίπου 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Σερβίρουμε προαιρετικά με ζάχαρη και κανέλα.

Μπουγάτσα Γλυκιά (Με Κρέμα)

11813428_412799002251367_7947769338666824619_n
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Φύλλο κρούστας, Κρέμα ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνουμε στους 160 – 170 για περίπου 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Σερβίρουμε προαιρετικά με ζάχαρη και κανέλα.