Μυζηθρένια Φούρνου
Ανάμεικτα
δακτυλάκια
λυχναράκια
σφακιανές πίτες
κρεατοτουρτα χανιωτικη

Εταιρία

Σας καλωσορίζουμε στο Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη.

Το Κρητικό Εργαστήρι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Παράγουμε, εμπορευόμαστε και διανέμουμε προϊόντα ζύμης και συναφή εδέσματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες του εξωτερικού. Χρησιμοποιώντας ντόπια εξαιρετικά αγνά υλικά, παράγουμε με αγάπη και μεράκι παραδοσιακά χειροποίητα καλιτσούνια, χωριάτικες πίτες και πολλά άλλα συναφή σπιτικά εδέσματα.

To Κρητικό Εργαστήρι ιδρύθηκε το 2002, θέτοντας υψηλούς στόχους σε ότι αφορά την πρωτοπορία και την υψηλή ποιότητα. Σε όλη την επιτυχημένη πορεία, η Οικογένεια Λαμπάκη επενδύει διαρκώς στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα: την επιλογή πρώτων υλών αρίστης ποιότητας καθώς και την υψηλή κατάρτιση του προσωπικού της. Η εταιρεία μας έχει επιλέξει ως μέσο για τη διαρκή ανάπτυξη της, μια σαφώς καθορισμένη πολιτική όσο αφορά την ασφάλεια των προϊόντων της και στοχεύει στην συνεχή ανανέωση και βελτιστοποίηση τους, σύμφωνα με τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Στόχος μας είναι η διατήρηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών Κρητικών συνταγών, οι οποίες βασίζονται στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, στα ποιοτικά ντόπια τυροκομικά προϊόντα καθώς και στα φρέσκα χορταρικά της Κρητικής γης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

25ης Μαρτίου, Αγροκήπιο
Χανιά, Τ.Κ.: 73100
Τ.: (+30) 28210-57155
F: (+30) 28210-57172
E: info [at] ergastiri [dot] gr