ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ | Φύλλο κρούστας, Μυζήθρα, Γάλα, Ζάχαρη, Ελαιόλαδο. |
---|---|
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ | Ψήνουμε στους 160°C – 170°C για περίπου 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν. |
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ ΜΈΘΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ | Σερβίρουμε προαιρετικά με ζάχαρη και κανέλα. |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ | Σπανάκι, Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά. |
---|---|
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ | Κιβώτιο 5 κιλών. |
ΜΕΓΈΘΗ | Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο) Γίγας (45τμχ/κιβώτιο). |
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ | Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν. |