Μυζηθρένια Φούρνου
Ανάμεικτα
δακτυλάκια
λυχναράκια
σφακιανές πίτες
κρεατοτουρτα χανιωτικη

Κατάλογος Προϊόντων

Καλιτσούνια Τηγανιού

Ανάμικτα

Ανάμεικτα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Σπανάκι, Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο) Γίγας (45τμχ/κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μυζηθρένια

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Φρέσκο Δυόσμο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Αυγό, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα(περίπου 65τμχ./κιβώτιο) Γίγας (45τμχ/κιβώτιο)..
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Κρεμμυδένια

κρεμμυδενια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Κρεμμύδι, Άγριο Μάραθο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά, Αλάτι, Πιπέρι
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι(περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Χορτάρινα από Δίκοκκο Σιτάρι (Ζέας)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Σπανάκι, Κρεμμύδι, Άγριο Μάραθο, Μυρωδικά, Αλεύρι απο Δίκκοκο Σιτάρι Ζέας, Ελαιόλαδο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ  Μεγάλα (περίπου 60τμχ./κιβώτιο),
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Χορτάρινα

ΧΟΡΤΆΡΙΝΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Σπανάκι, Κρεμμύδι, Άγριο Μάραθο, Μυρωδικά, Αλεύρι, Ελαιόλαδο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι (περίπου 160τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 95τμχ./κιβώτιο), Μεγάλα (περίπου 65τμχ./κιβώτιο), Γίγας (45τμχ/κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μελιού (Μυζηθρένια Δακτυλάκια)

δακτυλάκια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά, Αυγό, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Κανονικό(περίπου 220 τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μανιταροπιτάκι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Αλεύρι, μαγιά, σάλτσα ντομάτας, κόκκινη & πράσινη πιπεριά, μανιτάρια.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 5 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι(περίπου 140τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Καλιτσούνια Φούρνου

Ανάμικτα

Χορτάρινα Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Σπανάκι, Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι(περίπου 180τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 120τμχ./κιβώτιο) Μεγάλο (περίπου 70τμχ/ κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Χορταρίνα

Χορτάρινα Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Αλεύρι, ελαιόλαδο, σπανάκι, άνηθο, κρεμμύδι, μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μεσαία(περίπου 120τμχ./κιβώτιο) Μεγάλο (περίπου 70τμχ /κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180°C βαθμούς για 25 λεπτά.

Λαμπριάτικα με Τυρομάλαμα

Μυζηθρένια Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Τυρομάλαμα (Μαλάκα), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Αλεύρι, Αυγό, Ελαιόλαδο, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μεσαία(περίπου 120τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Σκεπασταράκι με Ανθότυρο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Αλεύρι, ελαιόλαδο, σπανάκι, μυζήθρα, ανθότυρο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μεσαία(περίπου 120τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180°C βαθμούς για 25 λεπτά.

Σκεπασταράκι Βρώμης με Ανθότυρο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΒΡΩΜΗΣ, ΜΥΖΗΘΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΝΕΡΟ, ΑΜΥΛΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΥΓΟ, ΑΛΑΤΙ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μεσαία(περίπου 110τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180°C βαθμούς για 25 λεπτά.

Μυζηθρένια

Μυζηθρένια Φούρνου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Φρέσκο Δυόσμο, Αυγό, Αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 6 κιλών.
ΜΕΓΈΘΗ Μίνι(περίπου 180τμχ./κιβώτιο), Μεσαία(περίπου 120τμχ./κιβώτιο).
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σησάμι (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180 °βαθμούς για 25′ λεπτά.

Χανιώτικες Γεύσεις

Κρεμμυδόπιτα

μαραθοπιτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Αλάτι, Κρεμμύδι, Άνηθο, Δυόσμο, Πιπέρι, Νερό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 25 τεμάχια ή πεντάδες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήσιμο σε σάτσι (πλατό) ή τηγάνι με ελάχιστο έως καθόλου λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Χανιώτικη Κρεατότουρτα

κρεατοτουρτα χανιωτικη
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Αρνί (βρασμένο – ξεκοκαλισμένο), μυζήθρα, ανθότυρο, τυρομάλαμα, δυόσμο, γιαούρτι, ελαιόλαδο, αυγό, σησάμι, φρέσκια μαγιά, προζύμι, αλάτι, πιπέρι.
ΜΕΓΈΘΗ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Ατομική μισοφέγγαρη (150γρ.): 30τμχ., Μικρή (400γρ.): 10τμχ. Μεγάλη (800γρ.): 6τμχ.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Φούρνο: ψήνουμε στους 170°C – 180°C για 30 – 40 λεπτά.

Μαραθόπιτα

μαραθοπιτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Άγρια μάραθα, Σπανάκι, Κρεμμύδι, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Μυρωδικά, Αλάτι, Πιπέρι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 25 τεμάχια ή πεντάδες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήσιμο σε σάτσι (πλατό) ή τηγάνι με ελάχιστο έως καθόλου λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Χανιώτικο Μπουρέκι

Χανιώτικο Μπουρέκι
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Πράσινο κολοκύθι, Πατάτα, Μυζήθρα, Στάκα, Ελαίολαδο, Αλεύρι, Δυόσμος, Αλάτι, Πιπέρι.
ΜΕΓΕΘΗ Πήλινο ή Ταψί.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνετε στους 170°C – 180°C για περίπου 50 – 60 λεπτά.

Γεύσεις Ελλάδας

Παστίτσιο

παστίτσιο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Μακαρόνια, Κιμάς, Μπεσαμέλ, Για την Μπεσαμέλ: Γάλα, Αυγά, Μαργαρίνη, Τυρί Gouda, Αλάτι, Πιπέρι.
ΜΕΓΈΘΗ Πήλινο ή Ταψί.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνετε στους 170°C – 180°C για περίπου 30 – 40 λεπτά.

Μουσακάς

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Μελιτζάνες, Πατάτες, Κιμάς, Για την Μπεσαμέλ: Γάλα, Αυγά, Βιτάμ, Τυρί Gouda, Αλάτι, Πιπέρι.
ΜΕΓΈΘΗ Πήλινο, Ταψί.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνετε στους 170 °C– 180 °για περίπου 30 – 40 λεπτά.

Πίτσες και Κρέπες

Πίτσα Γίγας

Είδη
  • Ζαμπόν – Τυρί,
  • Σπέσιαλ,
  • Μοτσαρέλα (Χωρίς Αλλαντικά),
  • Μαργαρίτα.
ΜΕΓΕΘΟΣ 30×40 εκατοστά.

Πίτσα Μεσαία

Είδη
  • Σπέσιαλ
  • Μαργαρίτα
ΜΕΓΕΘΟΣ 27 εκατοστά ( ταψάκι ή χωρίς ταψάκι)

Πίτσα Ατομική

Είδη
  • Σπέσιαλ,
  • Μοτσαρέλα (Χωρίς Αλλαντικά).
ΜΕΓΕΘΟΣ Ατομικό.

Κρέπες

κρέπες
ΕΊΔΗ
  • Με Ζαμπόν: Ζαμπόν, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Γαλοπούλα: Γαλοπούλα, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Μανιτάρια: Σοταρισμένα Μανιτάρια, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Κιμά: Φρέσκος Κιμάς, Τυρί, Μπεσαμέλ.
  • Με Σπανάκι: Σοταρισμένο Σπανάκι, Μπέικον, Τυρί, Μπεσαμέλ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 100 τεμάχια.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Αφού τις πανάρουμε, περνώντας τις από αυγό και στη συνέχεια από τρίμμα φρυγανιάς (γαλέτα), τις τηγανίζουμε έως ότου ροδίσουν με ελαιόλαδο ή εναλλακτικά τις φουρνίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 15 λεπτά. Πριν τις φουρνίσουμε μπορούμε να τις περιχύσουμε με κρέμα γάλακτος.

Ορεκτικά

Κολοκυθοκεφτέδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Πράσινο κολοκύθι, Πουρές Πατάτας, Κρεμμύδι, Αλεύρι, Τυρί, Ελαιόλαδο, Δυόσμος, Αλάτι, Πιπέρι.
Συσκευασία 3 κιλά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Μανιταροπιτάκια

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Σοταρισμένα μανιτάρια, σάλτσα ντομάτας, πιπεριά.

Τυροκροκέτες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Τυρί Gouda, Τυρί Φέτα, Μυζήθρα, Πουρές Πατάτας, Άμυλο Αραβοσίτου, Αυγό, Σιμιγδάλι, Μαγιά, Αλάτι, Πιπέρι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3 κιλά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν.

Ατομικά Είδη

Κοτόπιτα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Φιλέτο κοτόπουλο, μπέικον, μυζήθρα, ανθότυρο, gouda, edam, πιπεριά κόκκινη και πράσινη.
ΜΕΓΕΘΟΣ 150 γραμμάρια.

Τυρόπιτα με λιαστή ντομάτα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ αλεύρι, ελαιόλαδο, φρέσκια μαγιά, γιαούρτι, τυρί φέτα, ανθότυρο, μυζήθρα, λιαστή ντομάτα, αυγά, αλάτι.
ΜΕΓΕΘΟΣ 150 γραμμάρια.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Αλειφουμε με αυγο &ψηνουμε για 25′-30′ στους 180°C

Παραδοσιακή Τυρόπιτα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Τυρί φέτα, ανθότυρο, μυζήθρα, λιαστή ντομάτα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 150 γραμμάρια
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο φούρνο: Αλείφουμε με αυγό (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Γλυκές Χειροποίητες Απολαύσεις

Λυχναράκια (Γλυκά Καλιτσούνια)

λυχναράκια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Ανθότυρο, Κρέμα Γάλακτος, Ζάχαρη, Αλεύρι, Γιαούρτι, Μπέικιν, Αλάτι, Βούτυρο, Αυγό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Μεγάλα (5 κιλά κιβώτιο, περίπου  85τμχ./κιβώτιο) Μίνι ( 4 κιλά κιβώτιο 110τχμ/κιβώτιο)
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Στο φούρνο: Αλείφουμε με αυγό (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180°C βαθμούς για 20 λεπτά.

Σφακιανές Πίτες

σφακιανές πίτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Μυζήθρα, Ανθότυρο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ Κιβώτιο 32τμχ. ή 8 τετράδες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήσιμο σε σάτσι (πλατό) ή τηγάνι με ελάχιστο έως καθόλου λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Μπουγάτσα Χανίων (Με Μυζήθρα)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Φύλλο κρούστας, Μυζήθρα, Γάλα, Ζάχαρη, Ελαιόλαδο.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνουμε στους 160°C – 170°C για περίπου 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ ΜΈΘΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Σερβίρουμε προαιρετικά με ζάχαρη και κανέλα.

Μπουγάτσα Γλυκιά (Με Κρέμα)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ Φύλλο κρούστας, Κρέμα ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Ψήνουμε στους 160°C – 170°C για περίπου 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Σερβίρουμε προαιρετικά με ζάχαρη και κανέλα.